subscribe

Stay in touch

  *Enter your email address to subscribe
  Lart

  m
  m

  Siguri

  Të gjitha Produktet Selen në shitje, rrespektojnë Ligjin 26/2017 të Republikës të Shqipërisë. Ato kalojnë kontrolle rigoroze që garantojnë cilësinë dhe sigurinë e përbëresve.

  m
  m

  Shitje online

  Kozmobeauty është një dyqan online që synon të ketë shërbim të lartë ndaj klientit, duke e ndjekur proçesin e blerjes Hap pas Hapi

  m
  m

  Dërgesa Falas

  Për blerjet mbi 1500/ Leke dërgesa falas në të gjithë Shqiperinë.

  m
  m

  Cilësi

  Falë Eksperiences 10 Vjeçare të themelueses, Arsida Cerpja, Produktet Selen kanë cilësi maksimale dhe pigmentim të lartë.

  m
  m

  Cruelty Free

  Asnjë nga produktet Selen nuk Testohet mbi kafshë.

  v

  Hapesira Jote e Bukurise.
  Select your currency
  EUREuro
  sq

  Reset Password