subscribe

Stay in touch

  *Enter your email address to subscribe
  Top

  INFORMACIONE

  Vëndet ku dërgojmë

  Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Europë

  Koha e dërgesës

  Shqipëri Tiranë 24h/ Rrethe 48h, Kosovë 5-7 Ditë, Maqedoni 7-10 Ditë, Europë 10 ditë-3 Javë

  Tarifat e Dërgesës

  Shqipëri Falas për blerje mbi 1500Lek, Kosovë 3€, Maqedoni 4€, Europë 6€

  Menyra e pagesës

  Në Shqipëri/ Kosovë/ Maqedoni mund të zgjidhni të paguani cash në momentin që merrni pakon ose me Kartë/Paypal. Në Europe pagesa bëhet me karte ose Paypal

  v

  Hapesira Jote e Bukurise.
  Select your currency
  EUR Euro
  ALLAlbanian lek

  Reset Password