subscribe

Stay in touch

  *Enter your email address to subscribe
  Top

  Henri Gjata

    /    /    /  Henri Gjata

  Duke përdorur Paletat Selen tek Modelet

  Henri eshte ndër djemt e parë në Shqipëri që hynë në botën e makeupit. Prej 5 vitesh në ketë fushe, ai sot është shëndërruar në një profesionist të famshëm duke hapur dhe studion e tij ne Tirane. Aty përveç shërbimit të klienteve krijon dhe makeupin për spektakle, photoshooting etj. Në disa nga modelet e tij , përdor produktet Selen duke ispiruar me krijimet e ndryshme

  Client:

  Henri Gjata

  Category:
  Date:

  v

  Hapesira Jote e Bukurise.
  Select your currency
  EUR Euro
  ALLAlbanian lek

  Reset Password