subscribe

Stay in touch

  *Enter your email address to subscribe
  Top

  BS Parukeri

    /    /    /  BS Parukeri

  Me Paleten Muzgu

  Bora dhe Sara janë dy grimiere profesioniste që zhvillojne aktivitetin e tyre ne Durrës. Të famshme për stilin dhe tekniken që kanë zhvilluar ndër vite, ato qëndrojnë mbrapa grimit të shumë këngëtarve apo modeleve shqiptare. Përveç markave të famshme përdorin edhe produktet Selen në sallonin e Parukerise Bs.

  Client:

  BS

  Category:
  Date:

  v

  Hapesira Jote e Bukurise.
  Select your currency
  EUR Euro
  ALLAlbanian lek

  Reset Password