subscribe

Stay in touch

  *Enter your email address to subscribe
  Lart
  g
  perfect shades

  Rreth nesh

  Kozmobeauty është një BeautyShop ku ju mund të blini produkte kozmetike të sigurta, në menyrë të shpejt dhe duke minimizuar kostot.

  m
  m

  SIGURI

  Të gjitha Produktet Selen në shitje, rrespektojnë Ligjin 26/2017 të Republikës të Shqipërisë. Ato kalojnë kontrolle rigoroze që garantojnë cilësinë dhe sigurinë e përbëresve.

  m
  m

  SHITJE ONLINE

  Kozmobeauty është një dyqan online që synon të ketë shërbim të lartë ndaj klientit, duke e ndjekur proçesin e blerjes Hap pas Hapi

  m
  m

  DËRGESA FALAS

  Për blerjet mbi 1500/ Leke dërgesa falas në të gjithë Shqiperinë.

  m
  m

  CILËSI

  Falë Eksperiences 10 Vjeçare të themelueses, Arsida Cerpja, Produktet Selen kanë cilësi maksimale dhe pigmentim të lartë.

  m
  m

  CRUELTY FREE

  Asnjë nga produktet Selen nuk Testohet mbi kafshë.

  v

  Hapesira Jote e Bukurise.
  Select your currency
  EUR Euro
  ALLLek Shqipërie
  sq

  Reset Password